• Fotpleie
  Negler & Velvære
  Hos oss får du det beste innenfor velvære.
  Velkommen inn for en behagelig og avslappende opplevelse.
 • Viper
  isabellneglervelvare.no
  Din negledesigner i Trondheim
  Kvalifiserte hudterapeuter, negledesigner, vippeteknikker og
  massasjeterapeuter utfører profesjonelle behandlinger og gir deg veiledning innenfor faget.
 • Bryn
  isabellneglervelvare.no
  Vipper & Bryn Design
  Kvalifiserte hudterapeuter, negledesigner, vippeteknikker og
  massasjeterapeuter utfører profesjonelle behandlinger og gir deg veiledning innenfor faget.

KURS

NAIL PERFECT NORGE

Nail Perfect Norge er hovedleverandør og kursansvarlig for varemerket Nail Perfect i Norge drevet under Isabell Negler & Velvære. Nail Perfect er et profesjonelt varemerke av høy kvalitet og selges bare til profesjonelle aktører.

Vi holder kurs av høy kvalitet og alle kursholdere er godkjent og eksaminert som kursholdere ved Nail Perfect Nederland sitt hovedkontor. Alle kursholdere oppdaterer og eksamineres på nytt hvert andre år.

Alle kursagentene har lang erfaring fra salong, agentur og velvære bransjen og kan gi deg best mulig kompetanse og kunnskap i faget.

For at du skal lykkes som negleteknikker sørger vi for tett oppfølging og god kontakt med alle våre elever for at du skal kunne yte høyet mulig kompetanse i din salong. Vi holder derfor hovedsakelig kurs for mindre grupper med max 3-4 elever og privat kurs.

Vi har ingen faste datoer i vår kursplan for at vi kan finne en dato som passer best for deg som kursdeltaker. Kursdato avtales derfor da imellom kursholder og kursdeltaker.

Vi har også nettbutikk for profesjonelle aktører med godkjent eksamen innenfor negledesign. Info om kurs og nettbutikk finner du her www.nailperfectshop.no

Isabell jobber også som kursansvarlig i Trøndelag for Lash Perfect Norge som tilbyr profesjonelle kurs innen vippe extensions, vippeløft og HiBrow brynsdesign. For info om kurs og produkter www.lashperfect.no