Vi holder kurs av høy kvalitet og alle kursholdere er godkjent og eksaminert som kursholdere ved Nail Perfect Nederland sitt hovedkontor. Alle kursholdere oppdaterer og eksamineres på nytt hvert andre år.

Våre kursholdere har lang erfaring fra salong, agentur og velvære bransjen for å kunne gi deg best mulig kunnskap i faget.

 

For at du skal lykkes som negleteknikker sørger vi for tett oppfølging og god kontakt med alle våre elever for at du skal kunne yte høyet mulig kompetanse i din salong. Vi holder derfor hovedsakelig kurs for mindre grupper med max 3-4 elever og private kurs.

 

Vi har ingen faste datoer i vår kursplan nå grunnet Covid-19 situasjonen. Vi finner sammen en kursdato som kan passe for deg og kursdato avtales derfor da imellom kursholder og kursdeltaker.

 

Vi tilbyr kurs i Trondheim, Bergen og Oslo. Om det er interesse for kurs andre steder i Norge er vi så klart behjelpelig med dette.

Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

 

For påmelding: imnegledesign@hotmail.com

Merk gjerne mailen med kurs.

 

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig kursopplevelse sammen med oss.

Mvh Nail Perfect Norge

 

INFO OM ALLE VÅRE KURS ER UNDER OPPDATERING/UTBEDRING OG DU VIL SNART FINNE OPPDATERT INFO OM DE ULIKE KURSENE VI TILBYR.