Autoriserte og CIDESCO eksaminerte hud og spa terapeuter, negledesigner og vippe teknikker ønsker å gi deg det best innenfor velvære. Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert for å kunne tilby deg de nyeste behandlingene og produktene på markedet. 
Vi ønsker å tilby våre kunder en totalopplevelse og tilbyr derfor et bredt spekter av behandlinger og produkter av høy kvalitet.  Vi ønsker at du som kunde skal føle deg velkommen ved ditt besøk hos oss og fokus på kundeservice er derfor svært viktig for oss.
Hos oss er alltid kunden i fokus. 
Isabell Negler & Velvære ble etablert i 2010 av Isabell Madsen og har i over 10 år vokst til å bli en godt etablert og kjent salong sentralt i Trondheim.

 

 

ISABELL

Isabell kommer fra Bergen og tok hudpleie og spaterapeut utdannelse ved Hud & Spa Akademiet i Trondheim i 2009. Hun har videre tatt utdannelse innen negledesign, gelelakk, vippe extensions, vippeløft og brynsdesign. Isabell er eier og daglig leder og startet Isabell Negler & Velvære november 2010. Hun kurser også andre terapeuter og salonger i vippe extesions, vippeløft, brynsdesign, negledesign, gelelakk og er internasjonalt godkjent kursholder for Nail Perfect Norge og Lash Perfect Norge. Isabell brenner veldig for faget og elsker kundekontakten som medfølger.

Isabell utfører behandlingene:

Negledesign, gelelakk, vippe extensions, voksing, hudpleie, vippeløft, brynsdesign og fotpleie.

MIRANDA (PERMISJON)

Miranda kommer fra Trondheim og var ferdig utdannet hudterapeut ved Hudpleie Akademiet i Oslo i 2020. Hun utførte sin praksis hos Isabell Negler & Velvære våren 2020 og fikk etter fullført studie tilbud om fast jobb fra august 2020. 

Miranda er en utrolig behagelig og dedikert terapeut. Hun er ivrig på å utvikle sin kunnskap og kompetanse og er ikke redd for å kaste seg ut i å lære nye teknikker og behandlinger.

Miranda utfører disse behandlingene:

Hudpleie, voksing, vippeløft, brynsdesign, gelelakk, negleforsterkning og fotpleie.

 

 

 

I 2016 overtok Isabell agenturet Nail Perfect Norge som i dag drives under Isabell Negler & Velvære og har hovedagenturet på kurs og profesjonelle negleprodukter i Norge. 
Vi er totalleverandør av akryl, gele, gelelakk, maniqure, forbruksartikler og salong utstyr.  Vi utfører også kurs av høy kvalitet tilpasset for din salong. Vi holder grunnkurs, videregåendekurs og dekorkurs i alle teknikker og ønsker å gi deg den beste kunnskapen og kompetansen innenfor faget. 

I 2021 ble Nail Perfect som brand moderniserte og relansert med nytt navn, større varesortiment og nytt design. Det nye varemerket og etterfølger av Nail Perfect heter nå BO Nail System. Vi har i 2022 store planer om å være med på veksten i bransjen med dette fantastiske nye merket.

 

Ønsker du å jobbe som ambasadør for BO Nail System? Ta kontakt med oss på post@isabellneglervelvare.no

Er du interessert i kurs innen negledesign kan du lese mer om kursene vi tilbyr under KURS i menyen øverst. (KOMMER SNART NY INFORMASJON)
Som allerede profesjonell aktør i bransjen kan du enkelt søke om en BRUKERKONTO HER(B2B-bedriftskonto) for å se utvalg, informasjon og priser på produkter. Nail Perfect er profesjonelle produkter for sertifiserte i bransjen. Det kreves derfor en godkjent profil for å kunne handle i bedrifts nettbutikken. Du vil motta en mail innen kort tid med videre veiledning for opprettelse av bruker. Kriterier for opprettelse av bedriftsbruker er godkjent kurs innen negledesign og org.nr.
Vi ønsker deg en hyggelig handel og velkommen som kunde hos oss!